DSpace 東海学園大学    
  Tokaigakuen University  Library  Researchers
Advanced Search
日本語 

Tokaigakuen University Repository >

Browsing by Author ニシボリ, スキエ

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 17 of 17
Issue DateTitleAuthor(s)
20-Jul-1984カスタードプディングのブドウ糖使用とその加熱方法について安藤, 昭代; 西堀, すき江; 間瀬, 智子; Ando, Akiyo; Nishibori, Sukie; Mase, Tomoko; アンドウ, アキヨ; ニシボリ, スキエ; マセ, トモコ
20-Jul-1985ブドウ糖添加クッキーの品質とベーキングパウダーの及ぼす影響安藤, 昭代; 西堀, すき江; 間瀬, 智子; Ando, Akiyo; Nishibori, Sukie; Mase, Tomoko; アンドウ, アキヨ; ニシボリ, スキエ; マセ, トモコ
31-Mar-2018尾張水郷地域における暮らしと郷土料理の変遷亥子, 紗世; 熊谷, 千佳; 菱田, 朋香; 安藤, 恵; 西堀, すき江; INOKO, Sayo; KUMAGAI, Chika; HISHIDA, Tomoka; ANDO, Megumi; NISHIBORI, Sukie; イノコ, サヨ; クマガイ, チカ; ヒシダ, トモカ; アンドウ, メグミ; ニシボリ, スキエ
5-Dec-2000揚げ物の油切りに及ぼす各種キッチンペーパーの効果について西堀, すき江; Nishibori, Sukie; ニシボリ, スキエ
30-Sep-1981日本人の食生活に関する研究 : 料理様式からみた短大生の実態西堀, すき江; Nishibori, Sukie; ニシボリ, スキエ
20-Oct-1982日本人の食生活に関する研究(第2報) : 献立面からみた短大生の実態西堀, すき江; Nishibori, Sukie; ニシボリ, スキエ
1-Sep-1994日本人の食生活に関する研究(第3報) : 朝食へのシリアルフーズの導入について西堀, すき江; Nishibori, Sukie; ニシボリ, スキエ
1-Sep-1995日本人の食生活に関する研究(第4報) : カルシウム摂取に関する意識調査西堀, すき江; Nishibori, Sukie; ニシボリ, スキエ
1-Sep-1996日本人の食生活に関する研究(第5報) : 野菜摂取と健康志向に関して西堀, すき江; Nishibori, Sukie; ニシボリ, スキエ
1-Sep-1997日本人の食生活に関する研究(第6報) : 味噌汁の摂取状況西堀, すき江; Nishibori, Sukie; ニシボリ, スキエ
5-Mar-1999日本人の食生活に関する研究(第7報) : 環境に優しい調理について西堀, すき江; Nishibori, Sukie; ニシボリ, スキエ
31-Mar-2018臨地・校外実習事前教育における調理技術教育の効果 ―調理技術向上プログラムの検証―東山, 幸恵; 熊谷, 千佳; 浅井, 美智; 大谷, 香代; 兼平, 奈奈; 木村, 幸子; 小嶋, 舞; 徳永, 佐枝子; 中出, 美代; 長幡, 友実; 端井, しげみ; 古橋, 啓子; 西堀, すき江; HIGASHIYAMA, Yukie; KUMAGAI, Chika; ASAI, Michi; OHTANI, Kayo; KANEHIRA, Nana; KIMURA, Sachiko; KOJIMA, Mai; TOKUNAGA, Saeko; NAKADE, Miyo; NAGAHATA, Tomomi; HASHII, Shigemi; FURUHASHI, Keiko; NISHIBORI, Sukie; ヒガシヤマ, ユキエ; クマガイ, チカ; アサイ, ミチ; オオタニ, カヨ; カネヒラ, ナナ; キムラ, サチコ; コジマ, マイ; トクナガ, サエコ; ナカデ, ミヨ; ナガハタ, トモミ; ハシイ, シゲミ; フルハシ, ケイコ; ニシボリ, スキエ
30-Sep-1980調理によるたまねぎ中の遊離糖類の変化西堀, すき江; Nishibori, Sukie; ニシボリ, スキエ
20-Jul-1987開缶した果物・野菜缶詰のスズ溶出について西堀, すき江; 友松, 滋夫; NISHIBORI, Sukie; TOMOMATSU, Shigeo; ニシボリ, スキエ; トモマツ, シゲオ
20-Jul-1988開缶した缶詰の内面腐食におよぼす各種酸及び塩の影響について西堀, すき江; 友松, 滋夫; NISHIBORI, Sukie; TOMOMATSU, Shigeo; ニシボリ, スキエ; トモマツ, シゲオ
5-Oct-1999雑煮にみる日本の食文化について西堀, すき江; Nishibori, Sukie; ニシボリ, スキエ
31-Mar-2018食品の摂取順序による血糖値上昇の抑制効果 ―健常者における、ほうれん草、鶏卵、鶏肉での検討―高柳, 尚貴; 加藤, 忠; 長幡, 友実; 西堀, すき江; TAKAYANAGI, Naoki; KATO, Tadashi; NAGAHATA, Tomomi; NISHIBORI, Sukie; タカヤナギ, ナオキ; カトウ, タダシ; ナガハタ, トモミ; ニシボリ, スキエ
Showing results 1 to 17 of 17

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback