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1122. 東海学園大学研究紀要 : 自然科学研究編 >
第17号 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11334/364

Title: 給食施設における新調理システム導入状況と利用状況に関する調査
Other Titles: A survey of the adoption and usage of a new cooking system for providing meals
Authors: 長谷川, 順子
高橋, 令子
西堀, すき江
Author's alias: HASEGAWA, Junko
TAKAHASHI, Reiko
NISHIBORI, Sukie
Author's Kana: ハセガワ, ジュンコ
タカハシ, レイコ
ニシボリ, スキエ
Keywords: 新調理システム
クックサーブシステム
クックチルクックシステム
クックフリーズシステム
真空調理
new cooking system
cook and serve system
cook chill cook system
cook-freeze system
vacuum packed cooking
Issue Date: 31-Mar-2012
Publisher: 東海学園大学
URI: http://hdl.handle.net/11334/364
Appears in Collections:第17号

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