DSpace 東海学園大学    
  Tokaigakuen University  Library  Researchers
Advanced Search
日本語 

Tokaigakuen University Repository >
1. 学術雑誌論文(学内発行分) >
1122. 東海学園大学研究紀要 : 自然科学研究編 >
第17号 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11334/364

Title: 給食施設における新調理システム導入状況と利用状況に関する調査
Other Titles: A survey of the adoption and usage of a new cooking system for providing meals
Authors: 長谷川, 順子
高橋, 令子
西堀, すき江
Keywords: 新調理システム
クックサーブシステム
クックチルクックシステム
クックフリーズシステム
真空調理
new cooking system
cook and serve system
cook chill cook system
cook-freeze system
vacuum packed cooking
Issue Date: 31-Mar-2012
Publisher: 東海学園大学
URI: http://hdl.handle.net/11334/364
Appears in Collections:第17号

Files in This Item:

File Description SizeFormat
kiyo_n017_09.pdf3.6 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback