DSpace 東海学園大学    
  Tokaigakuen University  Library  Researchers
Advanced Search
日本語 

Tokaigakuen University Repository >
1. 学術雑誌論文(学内発行分) >
1100. 東海学園大学研究紀要 >
第7号 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11334/124

Title: 調理時における衛生管理と細菌性食中毒の防御に関する意識について
Other Titles: The Survey of the Consciousness toward Hygienically Management and Food Poisoning of Bacteria in Cooking
Authors: 西堀, すき江
Author's alias: NISHIBORI, Sukie
Author's Kana: ニシボリ, スキエ
Issue Date: 31-Mar-2002
Publisher: 東海学園大学
URI: http://hdl.handle.net/11334/124
Appears in Collections:第7号

Files in This Item:

File Description SizeFormat
kiyo_007_13.pdf3.24 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback