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1122. 東海学園大学研究紀要 : 自然科学研究編 >
第22号 >
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http://hdl.handle.net/11334/1508
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Title: | 食品の摂取順序による血糖値上昇の抑制効果 ―健常者における、ほうれん草、鶏卵、鶏肉での検討― |
Other Titles: | Inhibitory effect of the ingestion order of food on elevated blood glucose levels: Studies on spinach, egg, and chicken in healthy persons |
Authors: | 高柳, 尚貴 加藤, 忠 長幡, 友実 西堀, すき江 |
Author's alias: | TAKAYANAGI, Naoki KATO, Tadashi NAGAHATA, Tomomi NISHIBORI, Sukie |
Author's Kana: | タカヤナギ, ナオキ カトウ, タダシ ナガハタ, トモミ ニシボリ, スキエ |
Keywords: | 血糖値 摂取順序 上昇曲線下面積 Blood glucose level Ingestion order Incremental area under the curve |
Issue Date: | 31-Mar-2018 |
Publisher: | 東海学園大学 |
URI: | http://hdl.handle.net/11334/1508 |
Appears in Collections: | 第22号
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