DSpace 東海学園大学    
  Tokaigakuen University  Library  Researchers
Advanced Search
日本語 

Tokaigakuen University Repository >
1. 学術雑誌論文(学内発行分) >
1122. 東海学園大学研究紀要 : 自然科学研究編 >
第22号 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11334/1508

Title: 食品の摂取順序による血糖値上昇の抑制効果 ―健常者における、ほうれん草、鶏卵、鶏肉での検討―
Other Titles: Inhibitory effect of the ingestion order of food on elevated blood glucose levels: Studies on spinach, egg, and chicken in healthy persons
Authors: 高柳, 尚貴
加藤, 忠
長幡, 友実
西堀, すき江
Author's alias: TAKAYANAGI, Naoki
KATO, Tadashi
NAGAHATA, Tomomi
NISHIBORI, Sukie
Author's Kana: タカヤナギ, ナオキ
カトウ, タダシ
ナガハタ, トモミ
ニシボリ, スキエ
Keywords: 血糖値
摂取順序
上昇曲線下面積
Blood glucose level
Ingestion order
Incremental area under the curve
Issue Date: 31-Mar-2018
Publisher: 東海学園大学
URI: http://hdl.handle.net/11334/1508
Appears in Collections:第22号

Files in This Item:

File Description SizeFormat
kiyo_n022_03.pdf802.69 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback