DSpace 東海学園大学    
  Tokaigakuen University  Library  Researchers
Advanced Search
日本語 

Tokaigakuen University Repository >

Browsing by Author 西堀, すき江

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 21 to 29 of 29
< previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
20-Oct-1982日本人の食生活に関する研究(第2報) : 献立面からみた短大生の実態西堀, すき江; NISHIBORI, Sukie; ニシボリ, スキエ
1-Sep-1994日本人の食生活に関する研究(第3報) : 朝食へのシリアルフーズの導入について西堀, すき江; NISHIBORI, Sukie; ニシボリ, スキエ
1-Sep-1995日本人の食生活に関する研究(第4報) : カルシウム摂取に関する意識調査西堀, すき江; NISHIBORI, Sukie; ニシボリ, スキエ
1-Sep-1996日本人の食生活に関する研究(第5報) : 野菜摂取と健康志向に関して西堀, すき江; NISHIBORI, Sukie; ニシボリ, スキエ
1-Sep-1997日本人の食生活に関する研究(第6報) : 味噌汁の摂取状況西堀, すき江; NISHIBORI, Sukie; ニシボリ, スキエ
5-Mar-1999日本人の食生活に関する研究(第7報) : 環境に優しい調理について西堀, すき江; NISHIBORI, Sukie; ニシボリ, スキエ
31-Mar-2018尾張水郷地域における暮らしと郷土料理の変遷亥子, 紗世; 熊谷, 千佳; 菱田, 朋香; 安藤, 恵; 西堀, すき江; INOKO, Sayo; KUMAGAI, Chika; HISHIDA, Tomoka; ANDO, Megumi; NISHIBORI, Sukie; イノコ, サヨ; クマガイ, チカ; ヒシダ, トモカ; アンドウ, メグミ; ニシボリ, スキエ
5-Dec-2000揚げ物の油切りに及ぼす各種キッチンペーパーの効果について西堀, すき江; NISHIBORI, Sukie; ニシボリ, スキエ
31-Mar-2018臨地・校外実習事前教育における調理技術教育の効果 ―調理技術向上プログラムの検証―東山, 幸恵; 熊谷, 千佳; 浅井, 美智; 大谷, 香代; 兼平, 奈奈; 木村, 幸子; 小嶋, 舞; 徳永, 佐枝子; 中出, 美代; 長幡, 友実; 端井, しげみ; 古橋, 啓子; 西堀, すき江; HIGASHIYAMA, Yukie; KUMAGAI, Chika; ASAI, Michi; OHTANI, Kayo; KANEHIRA, Nana; KIMURA, Sachiko; KOJIMA, Mai; TOKUNAGA, Saeko; NAKADE, Miyo; NAGAHATA, Tomomi; HASHII, Shigemi; FURUHASHI, Keiko; NISHIBORI, Sukie; ヒガシヤマ, ユキエ; クマガイ, チカ; アサイ, ミチ; オオタニ, カヨ; カネヒラ, ナナ; キムラ, サチコ; コジマ, マイ; トクナガ, サエコ; ナカデ, ミヨ; ナガハタ, トモミ; ハシイ, シゲミ; フルハシ, ケイコ; ニシボリ, スキエ
Showing results 21 to 29 of 29
< previous 

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback