DSpace 東海学園大学    
  Tokaigakuen University  Library  Researchers
Advanced Search
日本語 

Tokaigakuen University Repository >
1. 学術雑誌論文(学内発行分) >
1122. 東海学園大学研究紀要 : 自然科学研究編 >
第22号 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11334/1510

Title: 臨地・校外実習事前教育における調理技術教育の効果 ―調理技術向上プログラムの検証―
Other Titles: The effect of cooking skills training in preparation for practical training ― Verification of the program’s effect on students’ cooking skills ―
Authors: 東山, 幸恵
熊谷, 千佳
浅井, 美智
大谷, 香代
兼平, 奈奈
木村, 幸子
小嶋, 舞
徳永, 佐枝子
中出, 美代
長幡, 友実
端井, しげみ
古橋, 啓子
西堀, すき江
Author's alias: HIGASHIYAMA, Yukie
KUMAGAI, Chika
ASAI, Michi
OHTANI, Kayo
KANEHIRA, Nana
KIMURA, Sachiko
KOJIMA, Mai
TOKUNAGA, Saeko
NAKADE, Miyo
NAGAHATA, Tomomi
HASHII, Shigemi
FURUHASHI, Keiko
NISHIBORI, Sukie
Author's Kana: ヒガシヤマ, ユキエ
クマガイ, チカ
アサイ, ミチ
オオタニ, カヨ
カネヒラ, ナナ
キムラ, サチコ
コジマ, マイ
トクナガ, サエコ
ナカデ, ミヨ
ナガハタ, トモミ
ハシイ, シゲミ
フルハシ, ケイコ
ニシボリ, スキエ
Keywords: 管理栄養士
臨地・校外実習
調理技術教育
Registered dietitian
Practical training
Cooking skills training
Issue Date: 31-Mar-2018
Publisher: 東海学園大学
URI: http://hdl.handle.net/11334/1510
Appears in Collections:第22号

Files in This Item:

File Description SizeFormat
kiyo_n022_05.pdf1.02 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback