DSpace 東海学園大学    
  Tokaigakuen University  Library  Researchers
Advanced Search
日本語 

Tokaigakuen University Repository >

Browsing by Author 友松, 滋夫

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
30-Nov-1970イカの塩辛に関する研究(第1報) : 塩辛の熟成時の形態学的研究加藤, 保子; 小島, 信夫; 長谷川, 成子; 友松, 滋夫; Kato, Y.; Kojima, S.; Hasegawa, S.; Tomomatu, S.; カトウ; コジマ; ハセガワ; トモマツ
30-Jun-1973バナナの熟成に関する研究加藤, 保子; 友松, 滋夫; Kato, Y.; Tomomatu, S.; カトウ; トモマツ
30-Jun-1974塩蔵魚介類の細菌学的研究(I) : 市販の塩辛からの好気性グラム陽性球菌の検索友松, 滋夫; 加藤, 保子; Tomomatu, S.; Kato, Y.; トモマツ; カトウ
30-Oct-1978夏期における健康人手指へのブドウ球菌の分布加藤, 保子; 友松, 滋夫; Kato, Y.; Tomomatu, S.; カトウ; トモマツ
20-Jul-1987開缶した果物・野菜缶詰のスズ溶出について西堀, すき江; 友松, 滋夫; NISHIBORI, Sukie; TOMOMATSU, Shigeo; ニシボリ, スキエ; トモマツ, シゲオ
20-Jul-1988開缶した缶詰の内面腐食におよぼす各種酸及び塩の影響について西堀, すき江; 友松, 滋夫; NISHIBORI, Sukie; TOMOMATSU, Shigeo; ニシボリ, スキエ; トモマツ, シゲオ
30-Sep-1979冬期における健康人手指へのブドウ球菌の分布友松, 滋夫; 加藤, 保子; Tomomatsu, Shigeo; Kato, Yasuko; トモマツ, シゲオ; カトウ, ヤスコ
30-Nov-1970薄層クロマトグラティーによる3種の糖質の分析に関する研究長谷川, 成子; 福島, 美保子; 加藤, 保子; 小島, 信夫; 友松, 滋夫; Hasegawa, S.; Fukushima, M.; Kato, Y.; Kojima, S.; Tomomatu, S.; ハセガワ; フクシマ; カトウ; コジマ; トモマツ
20-Apr-1965卵の微生物学的研究(第1報) : 鶏卵への大腸菌の実験的汚染について友松, 滋夫; 水谷, 雅子
20-May-1967卵の微生物学的研究(第3報) : 大腸菌汚染鶏卵の形状について小島, 信夫; 芦名, 保子; 友松, 滋夫
20-Jul-1968卵の微生物学的研究(第4報) : Pseudomonas fluorescens汚染鶏卵の形状について小島, 信夫; 加藤, 保子; 長谷川, 成子; 友松, 滋夫
20-Aug-1969卵の微生物学的研究(第5報) : Proteus vulgarisおよびStaphylococcus aureus汚染鶏卵の形状について小島, 信夫; 加藤, 保子; 長谷川, 成子; 友松, 滋夫
Showing results 1 to 12 of 12

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback