DSpace 東海学園大学    
  Tokaigakuen University  Library  Researchers
Advanced Search
日本語 

Tokaigakuen University Repository >

Browsing by Author Tomomatu, S.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
30-Nov-1970イカの塩辛に関する研究(第1報) : 塩辛の熟成時の形態学的研究加藤, 保子; 小島, 信夫; 長谷川, 成子; 友松, 滋夫; Kato, Y.; Kojima, S.; Hasegawa, S.; Tomomatu, S.; カトウ; コジマ; ハセガワ; トモマツ
30-Jun-1973バナナの熟成に関する研究加藤, 保子; 友松, 滋夫; Kato, Y.; Tomomatu, S.; カトウ; トモマツ
30-Jun-1974塩蔵魚介類の細菌学的研究(I) : 市販の塩辛からの好気性グラム陽性球菌の検索友松, 滋夫; 加藤, 保子; Tomomatu, S.; Kato, Y.; トモマツ; カトウ
30-Oct-1978夏期における健康人手指へのブドウ球菌の分布加藤, 保子; 友松, 滋夫; Kato, Y.; Tomomatu, S.; カトウ; トモマツ
30-Nov-1970薄層クロマトグラティーによる3種の糖質の分析に関する研究長谷川, 成子; 福島, 美保子; 加藤, 保子; 小島, 信夫; 友松, 滋夫; Hasegawa, S.; Fukushima, M.; Kato, Y.; Kojima, S.; Tomomatu, S.; ハセガワ; フクシマ; カトウ; コジマ; トモマツ
Showing results 1 to 5 of 5

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback