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1122. 東海学園大学研究紀要 : 自然科学研究編 >
第17号 >
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http://hdl.handle.net/11334/376
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Title: | 高分子α化米を用いた加工米の開発 |
Other Titles: | Development of processing rise using partially cooked rice |
Authors: | 浅野, 友美 白崎, 友美 伊藤, 彰敏 吉田, 裕子 上根, 崇 浅野, 正成 久松, 眞 前田, 巌 谷口, 肇 西田, 淑男 |
Author's alias: | ASANO, Tomomi SHIRASAKI, Tomomi ITO, Akitoshi YOSHIDA, Yuko KAMINE, Takashi ASANO, Masanari HISAMATSU, Makoto MAEDA, Iwao TANIGUCHI, Hajime NISHIDA, Yoshio |
Author's Kana: | アサノ, トモミ シラサキ, トモミ イトウ, アキトシ ヨシダ, ユウコ カミネ, タカシ アサノ, マサノリ ヒサマツ, マコト マエダ, イワオ タニグチ, ハジメ ニシダ, ヨシオ |
Keywords: | 高分子α化米 加工米 浸清処理 partially cooked rice (Kosuibun α kamai) processing rice soaking |
Issue Date: | 31-Mar-2012 |
Publisher: | 東海学園大学 |
URI: | http://hdl.handle.net/11334/376 |
Appears in Collections: | 第17号
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