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1122. 東海学園大学研究紀要 : 自然科学研究編 >
第25号 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11334/1695

Title: 培地の炭素源による鰹節菌の抗酸化物質生産性について
Other Titles: Antioxidant productivity of Filamentous fungus used in the katsuobushi manufacturing process by carbon source of culture medium.
Authors: 鈴木, 美沙
荻野目, 望
山本, 真奈美
奥村, 香名子
近藤, 由季子
三宅, 義明
西田, 淑男
Author's alias: SUZUKI, Misa
OGINOME, Nozomu
YAMAMOTO, Manami
OKUMURA, Kanako
KONDOU, Yukiko
MIYAKE, Yoshiaki
NISHIDA, Yoshio
Author's Kana: スズキ, ミサ
オギノメ, ノゾム
ヤマモト, マナミ
オクムラ, カナコ
コンドウ, ユキコ
ミヤケ, ヨシアキ
ニシダ, ヨシオ
Keywords: 鰹節
鰹節生産菌(鰹節菌)
培地の炭素源
抗酸化物質生産
Katsuobushi
Filamentous fungus used in the katsuobushi manufacturing process,
Carbon source of culture medium
Antioxidant production
Issue Date: 31-Mar-2021
Publisher: 東海学園大学
URI: http://hdl.handle.net/11334/1695
Appears in Collections:第25号

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