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http://hdl.handle.net/11334/1695
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タイトル: | 培地の炭素源による鰹節菌の抗酸化物質生産性について |
その他のタイトル: | Antioxidant productivity of Filamentous fungus used in the katsuobushi
manufacturing process by carbon source of culture medium. |
著者: | 鈴木, 美沙 荻野目, 望 山本, 真奈美 奥村, 香名子 近藤, 由季子 三宅, 義明 西田, 淑男 |
著者(別名): | SUZUKI, Misa OGINOME, Nozomu YAMAMOTO, Manami OKUMURA, Kanako KONDOU, Yukiko MIYAKE, Yoshiaki NISHIDA, Yoshio |
著者(ヨミ): | スズキ, ミサ オギノメ, ノゾム ヤマモト, マナミ オクムラ, カナコ コンドウ, ユキコ ミヤケ, ヨシアキ ニシダ, ヨシオ |
キーワード: | 鰹節 鰹節生産菌(鰹節菌) 培地の炭素源 抗酸化物質生産 Katsuobushi Filamentous fungus used in the katsuobushi manufacturing process, Carbon source of culture medium Antioxidant production |
発行日: | 2021年3月31日 |
出版者: | 東海学園大学 |
URI: | http://hdl.handle.net/11334/1695 |
出現コレクション: | 第25号
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