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1122. 東海学園大学研究紀要 : 自然科学研究編 >
第22号 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11334/1509

Title: ニガイチゴを用いたワイン醸造とエタノール耐性酵母の分離
Other Titles: Study on the wine brewing with Nigaichigo (Rubus microphyllus) fruits and isolation of ethanol-tolerant yeast from the fruit.
Authors: 西田, 淑男
田中, 諒平
水野, 加菜
稲益, 和子
横山, あゆ美
三井, 俊
伊藤, 彰敏
Author's alias: NISHIDA, Yoshio
TANAKA, Ryohei
MIZUNO, Kana
INAMASU, Kazuko
Yokoyama, Ayumi
MITSUI, Shun
ITO, Akitoshi
Author's Kana: ニシダ, ヨシオ
タナカ, リョウヘイ
ミズノ, カナ
イナマス, カズコ
ヨコヤマ, アユミ
ミツイ, シュン
イトウ, アキトシ
Keywords: ニガイチゴ
醸造
アルコール耐性酵母
分離
Nigaichigo (Rubus microphyllus) fruit
brewing
ethanol-tolerant yeast
isolation
Issue Date: 31-Mar-2018
Publisher: 東海学園大学
URI: http://hdl.handle.net/11334/1509
Appears in Collections:第22号

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