DSpace 東海学園大学    
  Tokaigakuen University  Library  Researchers
Advanced Search
日本語 

Tokaigakuen University Repository >
1. 学術雑誌論文(学内発行分) >
1300. 紀要 / 東海学園女子短期大学 [編] >
第13号 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11334/1112

Title: 魚肉練り製品における嫌気性菌の分布に関する研究
Other Titles: Bistribution of Clostridium in Fish-psaste Foods
Authors: 小林, とよ子
浅見, 望
Author's alias: Kobayashi, T.
Asami, N.
Author's Kana: コバヤシ
アサミ
Issue Date: 30-Oct-1978
Publisher: 東海学園女子短期大学
URI: http://hdl.handle.net/11334/1112
Appears in Collections:第13号

Files in This Item:

File Description SizeFormat
KJ00000118826.pdf437.09 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback