DSpace 東海学園大学    
  Tokaigakuen University  Library  Researchers
Advanced Search
日本語 

Tokaigakuen University Repository >

Browsing by Author Nishibori, Sukie

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)
1-Sep-1998Effect of Microwave Irradiation and Conventional Heating on Cookie QualityNishibori, Sukie; Bernhard, Richard A.
20-Jul-1984カスタードプディングのブドウ糖使用とその加熱方法について安藤, 昭代; 西堀, すき江; 間瀬, 智子; Ando, Akiyo; Nishibori, Sukie; Mase, Tomoko; アンドウ, アキヨ; ニシボリ, スキエ; マセ, トモコ
20-Jul-1985ブドウ糖添加クッキーの品質とベーキングパウダーの及ぼす影響安藤, 昭代; 西堀, すき江; 間瀬, 智子; Ando, Akiyo; Nishibori, Sukie; Mase, Tomoko; アンドウ, アキヨ; ニシボリ, スキエ; マセ, トモコ
5-Oct-1999雑煮にみる日本の食文化について西堀, すき江; Nishibori, Sukie; ニシボリ, スキエ
30-Sep-1980調理によるたまねぎ中の遊離糖類の変化西堀, すき江; Nishibori, Sukie; ニシボリ, スキエ
30-Sep-1981日本人の食生活に関する研究 : 料理様式からみた短大生の実態西堀, すき江; Nishibori, Sukie; ニシボリ, スキエ
20-Oct-1982日本人の食生活に関する研究(第2報) : 献立面からみた短大生の実態西堀, すき江; Nishibori, Sukie; ニシボリ, スキエ
1-Sep-1994日本人の食生活に関する研究(第3報) : 朝食へのシリアルフーズの導入について西堀, すき江; Nishibori, Sukie; ニシボリ, スキエ
1-Sep-1995日本人の食生活に関する研究(第4報) : カルシウム摂取に関する意識調査西堀, すき江; Nishibori, Sukie; ニシボリ, スキエ
1-Sep-1996日本人の食生活に関する研究(第5報) : 野菜摂取と健康志向に関して西堀, すき江; Nishibori, Sukie; ニシボリ, スキエ
1-Sep-1997日本人の食生活に関する研究(第6報) : 味噌汁の摂取状況西堀, すき江; Nishibori, Sukie; ニシボリ, スキエ
5-Mar-1999日本人の食生活に関する研究(第7報) : 環境に優しい調理について西堀, すき江; Nishibori, Sukie; ニシボリ, スキエ
5-Dec-2000揚げ物の油切りに及ぼす各種キッチンペーパーの効果について西堀, すき江; Nishibori, Sukie; ニシボリ, スキエ
Showing results 1 to 13 of 13

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback